Bu Blogda Ara

6 Ekim 2012 Cumartesi

"Sportif" Programıyla Radyo Bilkent'teyim




3 Ekim Çarşamba akşamı saatler 20.00’yi gösterdiğinde Radyo Bilkent’te yepyeni bir program başladı. Programın adı ise “Sportif”. Eren Koca ve ben Hüseyin Caner Batak,"Sportif"le radyo spor programı kültürüne yeni bir soluk getirmeye çalışıyoruz.  


            Tek bir branşa odaklı değil, pek çok spor dalıyla ilgileneniyor ve bu farklı dallarla ilgili kalıplaşmış sıkıcı yorumların değil, farklı ve ilginç bilgilerle yer almaya çalıştığımız programa, gelecek bölümlerde telefonla yayına alacağımız sürpriz konuklar, yapacağımız yarışmalar ve dağıtacağımız müthiş ödüllerle bu dönemi gerçekten renklendireceğiz. Yeri geldiğinde ciddi, yeri geldiğinde esprili bir anlayışla sporu irdelediğimiz bu program, dinleyicilerimize keyifli dakikalar yaşatacaktır. Sporu seven insanların bu programın bağımlısı olacağıysa su götürmez bir gerçek. 

                Her Çarşamba saat 20.00-22.00 arası yayında olacağımız “Sportif” i dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruzm. Program interaktif şekilde ilerlediği için sizlerin yorumlarını, görüşlerini ve önerilerini de gerçekten önemsiyoruz. Programla ilgili gelişmeleri takip edebilmek ve programa interaktif olarak katkıda bulunmak için “Sportif” in Twitter ve Facebook adresleri: https://twitter.com/Rb_Sportif   

https://www.facebook.com/radyobilkentsportif

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder